Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Pondělí - Pátek: 9:00 - 17:00 hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 999,00 Kč a máte dopravu ZDARMA

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Lukáš Doubek - Akvaristika-DOUBEK.cz, se sídlem Poručíka Hoši 54a, 747 11 Kozmice, IČ 67335560 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Obecné rady pro funkční miniakvárium
Obecné rady pro funkční miniakvárium
Dalším trendem v akvarisice se před časem stala tzv. ,,miniakvária". Co si má laik pod tímto pojmem představit ? a na co si dávat pozor ???, aby jste ... číst celé
Šneci rodu Neritina - naše zkušenosti
Šneci rodu Neritina - naše zkušenosti
Před časem jsme měli možnost získat na prodejnu tři druhy šneků rodu Neritina. Jediné, co jsem věděl je, že jsou vhodní k požírání téměř všech řas tvo... číst celé
Akvárium Adama Paszczely
Akvárium Adama Paszczely
Akvárium Optiwhite 150*60*60 cm, sklo tl. 15 mm, Osvětlení - 2*Grand Solar II - 10 hod. denně, Stojan - Buk masiv číst celé
Wabi - kusa na showroomu u dodavatele
17.04.2019 Wabi - kusa
Wabi - kusa na showroomu u dodavatele
Wabi - kusa na showroomu u dodavatele Do aqua Doaqua Branch light 75 W - 10 hod denně. Substrát - ADA Aqua Soil Amazonia. Rostliny - Hydrocotyle sp... číst celé
Nepropásněte už žádné novinky a akce!

 

        

 

Provozní doba prodejny:
Pondělí:15:00 - 18:00
Úterý:15:00 - 18:00
Středa:15:00 - 18:00
Čtvrtek:15:00 - 18:00
Pátek:15:00 - 17:00
Adresa prodejny:

Poručíka Hoši 3, 747 11 Kozmice

Kontakt:
Logo
Akvaristika-DOUBEK.cz
Lukáš Doubek
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.