Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Pondělí - Pátek: 9:00 - 17:00 hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 999,00 Kč a máte dopravu ZDARMA

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas Lukáš Doubek - Akvaristika-DOUBEK.cz, se sídlem Poručíka Hoši 54a, 747 11 Kozmice, IČ 67335560  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Akvárium na showroomu u dodavatele
Akvárium na showroomu u dodavatele
Akvárium Optiwhite 90*45*45cm, sklo tl.10mm, Stojan ADA Garden Stand 90 metallic. Osvětlení – ADA Solar I – 150W green lamp – svícení 10 hod denně. číst celé
Akvárium zákazníka z Ostravy
Akvárium zákazníka z Ostravy
Akvárium Optiwhite 80*40*40 cm, sklo tl. 8 mm. Osvětlení - Aquatlantis Easy LED Universal 2.0 745mm 36W - svícení na cca 50% výkonu, sníženo mechanic... číst celé
Fosfor - makroprvek v akváriu
Fosfor - makroprvek v akváriu
Fosfor - jeden ze tří makroprvků, který má velký význam pro růst rostlin. Ostatní dva makroprvky jsou dusík a draslík. Spousta akvaristů nedodává do s... číst celé
Obecné rady pro funkční miniakvárium
Obecné rady pro funkční miniakvárium
Dalším trendem v akvarisice se před časem stala tzv. ,,miniakvária". Co si má laik pod tímto pojmem představit ? a na co si dávat pozor ???, aby jste ... číst celé
Nepropásněte už žádné novinky a akce!

 

        

 

Provozní doba prodejny:
Pondělí:15:00 - 18:00
Úterý:15:00 - 18:00
Středa:15:00 - 18:00
Čtvrtek:15:00 - 18:00
Pátek:15:00 - 17:00
Adresa prodejny:

Poručíka Hoši 3, 747 11 Kozmice

Kontakt:
Logo
Akvaristika-DOUBEK.cz
Lukáš Doubek
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.