OTEVÍRACÍ DOBA PRODEJNY (od 1.9.2022) -> Po, Út, St, Čt: 15:00 - 18:00 hod. | Pátek - 15:00 - 17:00 hod.
Logo
Infolinka.
Pondělí - Pátek: 9:00 - 17:00 hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 499,00 Kč a máte dopravu ZDARMA

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas Lukáš Doubek - Akvaristika-DOUBEK.cz, se sídlem Poručíka Hoši 54a, 747 11 Kozmice, IČ 67335560  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

AKVÁRIUM našeho zákazníka Optiwhite 100*50*60 cm
AKVÁRIUM našeho zákazníka Optiwhite 100*50*60 cm
Sklo tl. 12mm, transparentní silikon, osvětlení Chihiros LED WRGB 90 75W 90-110cm stříbrná, Substrát systém... číst celé
Cichlidka ramirezova - Papillochromis ramirezi
Cichlidka ramirezova - Papillochromis ramirezi
Jedná se o cichlidu původem z Jižní Ameriky - Venezuely. V dospělosti dorůstá délky až 6cm. Samečci jsou větší, výrazněji zbarveni s protaženými hřbet... číst celé
Limnobium laevigatum - Voďankovec vzplývavý
Limnobium laevigatum - Voďankovec vzplývavý
Plovoucí rostlina pocházející ze Střední a Jižní Ameriky, která se někdy nabízí pod názvem Limnobium spongia. Listy tvoří listová růžice, s jednotlivý... číst celé
Tetra sweglesova - Hyphessobrycon sweglesi
Tetra sweglesova - Hyphessobrycon sweglesi
Akvarijní ryba původem z Jižní Ameriky - Brazílie, Kolumbie - povodí Orinoka. Jedná se o nenáročný mírumilovný druh. Mezi akvaristy má přezdívku ,,čer... číst celé
Nepropásněte už žádné novinky a akce!
Ty nejdůležitější informace Vám zašleme přímo na e-mail!

 

        

 

Provozní doba prodejny:
Pondělí:15:00 - 18:00
Úterý:15:00 - 18:00
Středa:15:00 - 18:00
Čtvrtek:15:00 - 18:00
Pátek:15:00 - 17:00
Adresa prodejny:

Poručíka Hoši 3, 747 11 Kozmice

Kontakt:
Logo
Akvaristika-DOUBEK.cz
Lukáš Doubek
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz